Przygotowanie (20 minut): Nagrzej piekarnik do 150 stopni C. Cebulę pokrój w drobną kostkę, pieczarki w grube plasterki. Jajka wbij do miski i rozmieszaj. Pomidory i fetę pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej odrobinę masła klarowanego, dodaj cebulę i pieczarki. Lekko posól, żeby pieczarki puściły sos. Po kilku minutach smażenia na średnim ogniu dodaj szpinak i przykryj całość pokrywką. Duś kolejne kilka minut. Dopraw solą i pieprzem. Tortille wstaw do piekarnika. Zwiększ ogień i dodaj jajka. Smaż intensywnie mieszając. Po około 2 minutach podgrzewania wyjmij tortille. Mają być miękkie, a nie wysuszone. Na tortillę nałóż składniki. Na wierzch dodaj ser feta i suszone pomidory. Tortillę najpierw zawiń w dolnej części, potem oba boki do środka. Dla stabilizacji możesz użyć wykałaczki.